20 sept. 2009

La meci

Azi am fost la meci, pe Dinamo. E o mai veche pasiune a mea si m-am bucurat ca echipa mea favorita a facut o figura frumoasa.



Mi-a placut ca erau multe fete in tribuna, lumea era vesela si am stat suficient de sus cat sa vad meciul fara probleme.

Asa ca, echipata in alb-rosu ca un suporter adevarat, mi-am petrecut seara intr-un mod foarte placut.

5 comentarii:

radu_o spunea...

bravo Cori!!!


http://www.youtube.com/watch?v=znQZ1W5DFXA&feature=PlayList&p=3F6FCDB81BC8E120&playnext=1&playnext_from=PL&index=16

rain's child spunea...

ha! ce tare, nu stiam ca esti dinamovista! iti citesc de mult blogul dar nu am gasit nici un post despre fotbal pana acum. si eu am fost la meci, dar cu treaba, eram vizavi la masa presei, sigura pe victoria baietilor mei.

ai avut ce vedea, nu poti sa zici nimic! sper ca ai stat pana la final la stadion, cine a plecat mai devreme a pierdut tocmai cireasa de pe tort.

Cori spunea...

Din fericire, am stat si am vazut golul din ultimele secunde...m-am bucurat ca baietii "au spart gheata" cu Unirea, ca prea nu i-am batut pana acum.

Faza haioasa e ca am stat exact in spatele unora de la Urziceni, care se ridicasera sa plece exact la ultimul gol. Nu-ti imaginezi ce draci aveau cand au vazut ca au luat bataie in ultimele secunde....

In alta ordine de idei, am regretat ca Razvan Lucescu a plecat inainte sa vada golul victoriei. Statea in fata noastra si, in ciuda conflictului cu Borcea, am apreciat faptul ca parea obiectiv in aprecierea jucatorilor. Asa cum , de altfel, e si normal sa fie.

radu_o spunea...

o sa ii transmit lui Razvan :))

radu_o spunea...

de fapt deja i-am transmis