
Si, in timp ce turnam tacticos uleiul galben-verzui peste chifla de paine fierbinte, m-am gandit ca astea sunt ingrediente esentiale pentru liniste sufleteasca. O terasa in briza usoara a marii, mancare naturala si un sentiment perfect de liniste si impacare. Am inteles ca , din punct de vedere culinar, lucrurile trebuie sa fie simple . Ca si in viata, de altfel. Asa ca iata o reteta care mie mi s-a parut geniala prin simplitatea ei.
Creveti buzara
E nevoie de 3 creveti mari, proaspeti, bine spalati si curatati. Se pun in tigaie impreuna cu o lingura de ulei de masline, o rosie data pe razatoare , 2-3 catei de usturoi si cateva linguri vin alb . Se dau in clocot timp de 2-3 minute, apoi se iau de pe foc. Se servesc intr-un vas adanc, cu tot cu sosul in care au fiert.Se presara cu patrunjel proaspat tocat.Enjoy!


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu