1 iul. 2009

Surpriza blonda

Azi am avut placerea, surpriza si uimirea sa o cunosc pe Gilda Ghete , fata blonda din paginile lucioase ale FHM ului nostru cel de toate zilele.

Recunosc - nu stiam la ce sa ma astept. Ii vazusem pozele, vorbisem de cateva ori la telefon si asta a fost. Iar azi, cand a venit senina si punctuala la filmare, m-a uimit naturaletea ei. Fireasca, placuta, usor timida la inceput dar zambitoare si simpatica, Gilda m-a surprins in cel mai placut mod.


Mai mult, Gilda are creier . Si mult. Are un salon de infrumusetare si stie ce vinde. Pentru ca mi-a oferit o serie lunga de informatii despre ce se intampla la salon, de ce aduce anumite creme, de ce anumite aparate, care trebuie sa fie combinatiile de programe de intretinere corporala si ce trebuie sa faci daca vrei sa ai rezultate cu aceste metode.

M-a bucurat ca , desi nu mai facuse sport (va vine sa credeti ca arata asa fara sa faca sport???) , a incercat cateva exercitii si e constienta ca pentru cineva care vrea sa arate bine, sala si dieta sunt esentiale.

Am vorbit la o salata despre ce mananca, cum mananca si care e viata ei si ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc.

Vesela, proaspata si deosebit de draguta, Gilda m-a surprins in cel mai placut mod ! Ca de obicei, Andra a dat mai mult de o mana de ajutor, in felul ei discret dar eficient de a fi si de a rezolva toate scrantelile neprevazute.

Niciun comentariu: