5 nov. 2008

x-pli-cit

Imi vine catodata sa te calc pe cap. Sa te fac sa suferi, sa prind un strat mic de piele sub marginea tocului si sa rotesc scurt, din glezna, piciorul, ridicand usor varful piciorului. As prefera, din considerente de eficienta, ca pielea de sub tocul meu sa fie neteda si fina. Si sa vad in ochii tai durerea, sa vad cum iti aluneca o lacrima de-a lungul nasului care incepe sa se inroseasca.



As mai vrea sa iti prind capul intre doua boxe care sa iti urle in urechi, dar mai ales in cea stanga, ca nimic din ceea ce crezi nu e adevarat in forma in care crezi.

As vrea uneori sa pricepi o data pentru totdeauna ca nu sunt ceea ce crezi tu ca sunt, ca nimic din lucrurile pe care crezi ca le stii despre mine nu sunt adevarate. Ca ai trait in eroare , adunand cioburi de sticla intr-un caleidoscop . Ca lucrurile nu sunt asa cum crezi tu, cand crezi tu . Ca timpul curge altfel decat crezi si ca atunci cand crezi ca stii unde esti, de fapt apare pisica dungata din Alice in Wonderland si iti arata ca ai gresit drumul.

As vrea sa te palmuiesc scurt, din incheietura mainii drepte, ca sa te trezesti, sa iti dai seama ce iti faci. Ca timpul curge in voia lui, indiferent de cat ai vrea sa nu fie asa. Ca totul isi gaseste un echilibru.

Da, sunt furioasa. Sufar ca nu intelegi, imi vine sa urlu in casa cand stiu ca nu ma aude nimeni si stiu ca nu are vreun sens. Sa urlu pana mi se umfla venele pe gat, sa dau afara tot puroiul din mine, sa ma curat si sa nu mai simt nimic din negura care e acum in mine.

Sa ma ridic ca dupa un botez, curatata de tot ce ai pus in mine, de tot ce m-ai facut sa cladesc in jurul meu.

Daca ar fi sa fii om, as vrea sa fii o femeie frumoasa, ca sa fie mai mare durerea cand te-as ucide. As vrea sa suferi incet, sa te stingi palpaind intocmai ca o lumanare care se consuma. Pentru ca traiesc cu tine de prea multa vreme ca sa te inlatur brusc, pentru ca te urasc la fel de mult pe cat te iubesc.

Niciun comentariu: