25 feb. 2008

Seara perfecta

De multe ori ma gandesc la lucrurile de care e nevoie in cuplu, pentru ca relatia sa fie calda si pasionala. Pentru ca dupa cateva luni lucrurile se domolesc, problemele par sa devina mai importante decat relatia sexuala dintre parteneri si atunci relatia se raceste, devine mai calma dar si mai putin interesanta. Asa ca....iata cateva idei despre cum sa reaprinzi pasiunea



Lumanarile creeaza o atmosfera romantica, propice pentru o seara de sex. Asigura-te ca nu va va deranja nimic, da telefoanele pe silent, inchide pisica si pregateste dormitorul.



O sticla de sampanie buna nu strica niciodata. Alege pahare lungi, elegante si pune din vreme sampania la rece. Cand o deschizi, tine bine dopul ca sa nu spargi lustra si elibereaza lent presiunea. Pentru impresie artistica, pune o masuta joasa langa pat, pe care sa asezi sampania, cele doua pahare, eventual cateva capsune - dar numai daca ai optat pentru o sampanie dulce.



Alege asternuturi mai deosebite - satinul clasic poate fi tricky pentru ca aluneca, dar poti opta pentru un satin de bumbac- e la fel de fin, dar nu atat de rece si sta mai bine fixat pe pat



Cel mai important este felul in care te prezinti: o tinuta sexy pentru dormitor nu costa foarte mult, sunt magazine in care nu depasesc 100 de ron. La care mai adaugi 30 ron ciorapii cu portjartier si inca vreo 150 ron o pereche de pantofi cu toc inalt , cui. Nu trebuie sa fie exagerat de scumpi, pentru ca nu ii porti pe strada, ci numai in pat.  Ar mai fi costul coaforului si al unei creme de corp parfumate, dar nu grase. Nu uita sa te machiezi -  accentueaza ochii si buzele, chiar daca incalci normele de stil in machiaj: in pat poti fi extravaganta!

Da-i timp sa isi faca un dus, sa se pregateasca pentru sex. Daca e obosit, lasa-l sa se odihneasca in timp ce ii faci un masaj cu uleiuri aromatice- alege uleiuri pentru vitalitate si afrodisiace, se gasesc la magazinele de specialitate.

Fii calda si pasionala cu iubitul tau, da-i timp sa se obisnuiasca cu noul tau look. Tachineaza-l cu un preludiu placut si profita de timp ca sa iti oferi si tu placere. Invata sa iti ceri placerea, dar sa si oferi.

Daca intre voi a intervenit rutina sexuala, este momentul sa schimbi ceva: surprinde-l cu un sex oral, fa-l sa ti se supuna pana la capat sau, din potriva, abandoneaza-te placerii.

Alege o muzica sexy - sade mi se pare o alegere senzationala pentru sex, dar poti alege orice iti face placere si te face sa te simti sexy .

Poate cel mai important lucru in sex este increderea in sine: daca nu esti multumita de viata voastra sexuala, poti incerca sa fii mai atragatoare : un corp ferm si tonifiat va fi oricand mai...apetisant decat celulita, oricat de mult te-ar iubi.

Cand esti sigura pe tine, imaginatia ta te scoate din impas: poti incerca pozitii noi, tehnici noi si, de ce nu, experiente noi, fara sa te mai preocupi de felul in care arati- pentru ca stii ca arati bine.

Un comentariu:

radu_o spunea...

cred ca o alta retzeta pentru alungarea rutinei este "detensionarea" dormitorului, devenit locul clasic pentru sex. adica sa incepi actiunea de undeva de la restaurant, sa o continui in masina si sa o definitivezi in baie ori chiar intr-o camera de hotel bun. schimbarea de decor e un bun ajutor.