23 ian. 2008

Meniul unei cliente de la sala- Mary















































08.30
2 tartine, branza, masline

13.00
pulpa dezosata la gratar197g
ciuperci 130g
smantana100g

23.00
pulpa dezosata la gratar165g
ciuperci 150g
smantana 100g
salata 70g

Mary slabeste constant, cam un kilogram pe saptamana si vine la sala desi lucreaza si este si studenta. Cea mai mare realizare este ca a invatat sa manance sanatos si chiar si in vacanta a respectat, in mare, regimul pe care si l-a alcatuit. Felicitari!

3 comentarii:

runbaby spunea...

felicitari lui mary pentru perseverenta :). as avea doua intrebari:

1. Nu e cam multa smantana si cam putine fructe/legume?

2. Nu e prea mare intervalul dintre pranz si cina si, de asemenea, nu e un pic cam tarziu cina?

Cori spunea...

Ba da, este foarte mare intervalul dintre ultimele doua mese. Dar o sa se regleze, am incredere in Mary. Nu trebuie sa faci toate schimbarile din prima zi. Mananca salata si ciuperci, ceea ce ar trebui sa fie suficient. Asa cum spune CristiM, o dieta este in primul rand o problema de organizare.

Incercam sa ne apropiem de o dieta ketogenica, insa a fost nevoie de o perioada de acomodare si de echilibrare datorita unui istoric de yo-yo si diete tinute dupa reviste.

Avem in target sa slabim in jur de 40 de kg, deci nu ne grabim nicaieri . Mary vine saptamanal la sala, la Pilates si PumpIT! cu Miki.

Lowant spunea...

thin vision??? dar eu vreau sa ma ingras de 10 ani!! si daca se poate fara carne. (by the way, se poate fara carne???, toti nutritionistii pe care ii cunosc imi demoleaza speranta de a ma mai lasa de carne si de a ma ingrasa in acelasi timp)