24 ian. 2010

O salata absolut perfecta

Printre salatele perfecte la care ma pot gandi este aceasta salata cu mozarella. Simpla si cu adevarat delicioasa, cred ca poate fi oricand recreata acasa.



Contine un ghemotoc de mozarella di buffala foarte proaspata, asezata pe o felie de paine de paine frantuzeasca (prajita in unt cu condimente de provence) . Pe deasupra se presara busuioc proaspat frecat in mojar cu ulei de masline.  Salata contine frunze de spanac, cateva fire de sparanghel, fulgi de migdale, morcov si este garnisita cu jambon de casa afumat (nu mezel, este chiar de casa) . Se presara cu aceto balsamico de buna calitate si se serveste acomapaniat de doua lingurite de creme brulee .

Enjoy!

2 comentarii:

radu_o spunea...

de unde iei aceto bun?

Cori spunea...

Din delicaterii la noi. Mai e o varianta in care iei aceto balsamico normal si il scazi putin pe foc, dar e de compromis.