14 oct. 2009

Masa de pranz in 6 minute

Azi am experimentat intarzierea grosolana. Eu sunt in general punctuala. Adica foarte punctuala, numai ca atunci cand o comit....nu e cale de intoarcere.

Azi am reusit sa depasesc ora stabilita cu 2 ore. Nu 15 minute, nu 10....2 ore. Asa ca trebuia sa gasesc rapid cea mai rapida reteta posibila, avand in vedere ca ingredientele disponibile erau pulpe de pui, cascaval si fasole verde.

Asa ca mi-a tunat prin capsor o adaptare a unei retete clasice - cotlet valdostana, in varianta fast .



Pulpele dezosate se bat cu ciocanul de carne. Apoi se pun la gratar, cu sare si piper. Dupa 3 minute se intorc.

Intre timp se pune la fiert fasolea verde congelata, cu sare, piper si ulei. Se acopera si se lasa cateva minute sa se dezghete. Ca sa fie gustoasa, fasolea verde nu trebuie fiarta mult, pentru ca ea trebuie sa ramana crocanta.

Dupa ce pulpele sunt gata, se inchide flacara si se pune deasupra cate o felie de cascaval.

Exista si varianta cu piept de pui, e la fel de usor de preparat. 

Se servesc cu garnitura de fasole verde peste care se stoarce putina zeama de lamaie.

Enjoy, se prepara foarte rapid si e gustoasa foc .

Niciun comentariu: