26 mai 2009

Varianta mea de brunch

Duminica imi place sa imi incep ziua lent, sa ma rasfat in liniste si sa mananc bine bine dimineata tarziu, ca sa nu zic direct de pranz.

In ultima vreme m-am bucurat de o nebunie de salate si verdeturi, caci acum e sezonul lor si chiar trebuie sa profitam sa mancam cat mai multe legume de sezon, pe cat posibil cumparate de la producatorii locali.Asa ca dupa o tura la Carrefour, am venit cu masinutza plina ochi de salate si toate celea. Uneori imi propun sa ajung la piata, dar inevitabil ma descurajeaza aglomeratia, mizeria, lipsa locurilor de parcare si sentimentul permanent ca cineva ma urmareste sa imi fure ceva din geanta. Asa ca ma rezum sa merg la diverse hypermarketuri si sa il rog pe tata sa imi cumpere si mie diverse cand merge la piata.



Anyways, duminica m-am delectat cu oua bio, rosii, salata frisee cu vinegreta si ridichi.In general, nu imi plac ridichile prea tare, dar astea olandeze nu sunt atat de iuti si atoase asa ca au mers. Plus, bine inteles, branza organica de capra. Ah, si suculetz de morcovi :)

Inca nu am o parere despre povestea asta cu produsele bio, deocamdata nu observ decat pretul, care este substantial mai mare decat cel al produselor obisnuite.

Have a nice week (end) :) !

4 comentarii:

Unknown spunea...

Buna Cori!!
Vreau sa stii ca te admir foarte mult pentru ceea ce faci, eu venind la Get fit gym cu mare placere.
Mi-as dori ca in viitor (sper ca nu prea indepartat) sa am posibilitatea de a ma ocupa si eu de o astfel de afacere, respectiv o sala de aerobic. Crezi ca daca nu lucrez in domeniu as avea vreo sansa? Mi-ar fi deosebit de utile niste sfaturi, de genul cum as putea sa gasesc instructori la fel de buni cum esti tu si echipa ta, si altele ... pe care as prefera sa le aflu de la un specialist, percum esti tu.
Oricum, vreau sa stii ca te admir foarte mult si iti doresc mult succes!
simona

radu_o spunea...

nu cred ca legumele de la hipermarket sint prea bune pentru o cultivatoare fenomenului "bio"

Cori spunea...

@ radu_o LOL, chiar si o cultivatoare a fenomenului bio are un timp extrem de limitat pentru asa ceva. Nici legumele de la piata nu intra in categoria "bio" si din pacate nu am o sursa de legume organice la preturi decente.

@ Simona : Ceea ce face din sala GetFit un loc special sunt oamenii- atat instructorii cat si clientele noastre. Ca sa gasesti oameni de valoare trebuie sa muncesti, sa cauti si sa ai rabdare. Sa fii pregatita pentru esec si sa speri ca vei avea noroc. Uneori, functioneaza. :)

nico spunea...

Te-am descoperit pe feminis.
Revad si acum cu placere si nostalgie videoclipurile. Datorita tie pt intaia oara am luat otet balsamic....sa nu razi!

Ca veni vorba de vara: sigur e sezonul legumelor si fructelor.
Dar si a inghetatei.
Tu ce parerea ai de ea. In cazul unei diete. Tot asa o lingurita pe luna ca si ciocolata?