13 nov. 2008

The place to be

Vrei sa fii sexy, sa fii sigura pe tine? Nu uita detaliile care conteaza atit de mult! Cit de bine te simti atunci cind manichiura si pedichiura ta sint impecabile si cit de tentata esti sa iti ascuzi mainile si picioarele cind ele nu arata asa cum ar trebui, cit de straniu devine momentul?
Da, manichiura si pedichiura spun multe despre tine la prima vedere!




Un loc extrem de special pe care ti-l propun este NAILSPACE STUDIO. Specializat in manichiura si pedichiura, acest studio concept este ceea ce multe dintre noi speram sa gasim cand mergem intr-un salon de infrumusetare (pe langa locurile de parcare): DISPONIBILITATE, O ATMOSFERA CALDA – unde sa te poti relaxa cu adevarat, O ECHIPA DE PROFESIONISTI – care sa te intampine cu un zambet pe buze si care sa se plieze pe dorintele si necesitatile tale in domeniu, care sa te consilieze si iti cultive dorinta de A REVENI! Vei fi uimita de cite noutati in domeniu (tehnici, materiale, ustensile, informatii) vei descoperi acolo.



Ca sa te poti convinge trebuie doar sa incerci!
Pentru mai multe detalii intra pe www.nailspace.ro sau programeaza-te la
(021)318 84 33/34; mob 0731 710 330.

2 comentarii:

Andreea Vasile spunea...

"acest studio concept este ceea ce multe dintre noi speram sa gasim cand mergem intr-un salon de infrumusetare (pe langa locurile de parcare): DISPONIBILITATE, O ATMOSFERA CALDA – unde sa te poti relaxa cu adevarat, O ECHIPA DE PROFESIONISTI – care sa te intampine cu un zambet pe buze si care sa se plieze pe dorintele si necesitatile tale in domeniu, care sa te consilieze si iti cultive dorinta de A REVENI!" ---> pe bune acum, sunt doar unghii, nu o calatorie pe Luna :-))))

Cori spunea...

da, doar ca uneori sunt mai importante decat acei cativa pasi pe Luna ... Depinde de prioritati. Din cele ce am vazut pana acum, e poate cel mai cool studio pentru unghii .