24 apr. 2008

Si prima sala de fitness din Bruxelles

Am profitat de ocazie ca sa vad si care este miscarea fitness aici. Am oprit la una din salile dragute. Silhouette Brussels, Avenue Toison D'or 56.



Abonamentul cel mai ieftin este 59 de eur pe luna, oferta valabila daca iti platesti pentru tot anul pana la 1 mai 2005.



M-a mirat ca nu exista aer conditionat pornit si nici lumina puternica. Totul era in semi-intuneric, marocanul de la receptie extrem de amabil si aveau la fitness bar niste proteine de care am ras: concentratia maxima a concentratului proteic era 60%, nu aveau decat concentrat proteic- nimic gen izolat sau amino lichizi, aparate Tehnogym in sala si saltelutze de izopren care la noi se gasesc de vanzare in unirii.


Orarul orelor de grup e clasic: Pilates, Abdos-fesses, TaeBo, Cycling & RPM (n-a reusit sa-mi zica diferenta intre ele, sunt doua programe diferite), Pump si Yoga.

Zilele urmatoare voi merge la sala hotelului in care stam, care sper sa fie ceva mai glam. Aici atmosfera nu o depasea pe cea a salilor de cartier de la noi.

Niciun comentariu: