Se dau pe razatoare 2 felii de telemea de bivolita (merge si de oaie) (cam 150 g)

Si cateva felii de cascaval emmental (200-250 g)

Se adauga 4 oua mari

Si se amesteca branza cu ouale pana la omogenizare. In centrul vasului in care se prepara (sticla sau fonta), se pune o bucata mare de gorgonzolla (150 g) intreaga.

Se adauga 200 g de unt in felii subtiri, distribuite pe toata suprafata amestecului

Si se da la cuptor, la foc rapid, pentru 15-20 de minute.

Dupa ce s-a scos din cuptor se adauga o mana de fistic crud

Si un pumn de migdale crude.
Enjoy!
3 comentarii:
o reteta cu oua: http://www.youtube.com/watch?v=C1SM73Qi1BQ&
mie mi s-a parut delicioasa.
nu se lipeste de vasul de pus in cuptor? cam ce consistenta ar trebui sa aiba?
Cand este scos din cuptor, este cremos. Dupa ce se raceste, se intareste pana la consistenta branzaturilor obisnuite.
Cel mai bun mi se pare cand e cald, dar nu fierbinte.
Trimiteți un comentariu