14 feb. 2008

Ce mai mananca fetele pe la sala

Din cand in cand, fetele care vin la sala imi trimit poze cu felurile preparate de ele. Ma bucur sa vad cum reusesc sa se organizeze cu dieta, desi fiecare poate are o perioada grea, o stare sufleteasca mai neprietenoasa si alte asemenea probeme.

Ma bucur sa vad ca sunt tari si isi respecta programul alimentar in sesiune, in perioade in care isi schimba jobul sau se opereaza, cand trec prin perioade grele sau pur si simplu cand li se pare ca u se intampla nimic spectaculos cu corpul lor in vreo saptamana.

Bravo, draga mea Meri, pentru ca rezisti pe metereze, cand alte fete ar renunta, ca vezi tinta pe care ti-ai propus-o in ciuda greutatilor de moment! Suntem lnga tine si te asteptam la inca 10 :)



Pulpe de pui dezosate la gratar cu broccoli fiert si smantana, o reteta la indemana oricui.



Piept de pui la gratar cu legume fierte. Eu as fi lasat deoparte varfurile de porumb, dar nu e asa o tragedie. Merg asezonate cu un sos de smantana cu mustar , ulei si patrunjel verde.

2 comentarii:

radu_o spunea...

Cori, regasesc destul de des smintina in meniurile tale. e in regula?

Cori spunea...

Da, e ok in masura in care face parte dintr-un regim low-carb sau keto. Regimul trebuie creat in functie de nevoile individuale, deci nu se pot face generalizari.