2 nov. 2007

De ce low cost nu e fun

Azi dimineata la ora 4 am m-am prezentat constiincioasa la aeroportul Baneasa, cu cartile in rucsac si laptopul lui Marga la purtator. Ganduri mari, la 6 plecam spre Londra, la 8 ajungem acolo etc etc......buuuunnnnnnn

Acum e 9.30, avionului ii lipseste o piesa si noi suntem inca pe Baneasa. Noroc cu netul, macar atat.

Cred ca e prima si ultima data cand incerc sa zbor low-cost, deja imi caut bilete la British pentru azi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce companie, ne poti spune?
si daca tot esti amatoare de senzatii tari, stai sa vezi ce fun e aterizarea, cu low cost pe lutton...cred ca si pilotul a facut cursuri la low cost.

Anonim spunea...

am zburat eu cu british airways si a fost o dezamagire totala. avioane jegoae si servicii proaste

Cori spunea...

In primavara am fost la cursuri in Toronto cu British. Am avut escala la Londra si am fost dezamagita si de calitatea serviciilor si de costul biletului- am platit 650 de eur pana in toronto, dar era 300 pana la Londra. Aterizarea a fost urata, frig in avion si am mai avut si intarziere.

Acum am zis ca oricum distanta e mica si diferenta de pret imi suradea, mai ales ca in zilele in care aveam eu nevoie sa ajung la destinatie British nu avea curse si singura varianta era un zbor cu escala pe Amsterdam.

Wizz-ul era singura alternativa la momentul la care mi-am facut rezervarile. Intre timp, din octombrie este si un zbor al Blue Air spre Londra. In afara de itarzierea de 10 ore, care ne-a pus nervii pe bigudiuri, zborul a fost placut, aterizarea fara nici o problema si conditiile din avion au fost surprinzator de bune. Atata doar ca au intarziat putin...

giulikkk spunea...

argh, eram sigura ca ala era avionul tau...l-au dat la stiri, era cam prea bine sa ajungi la 8 am sis a ai o zi intreaga de bucurii la London....am fost si cu British candva cu un atr de m-am inchinat in 50 de limbi pana am ajuns acolo...e o mare loterie cu avioanele!