28 iul. 2007

Vineri seara la mare

Ziua de vineri a stat sub semnul organizarii : trezit de dimineata, mancat 100 g carne si 100 g linte. Masa 2: 3 linguri ultrafiltrat de zer si 3 linguri fulgi de ovaz.

Am ajuns in sfarsit la mare, dupa un drum ca oricare altul intr-o seara de vineri. Mi-am terminat antrenamentul , am mancat ceva (150 g carne si 50 g orez expandat) si am pornit la drum. La mare am facut o scurta oprire acasa ca sa lasam bagajele si sa mancam ceva inainte de distractie.

De fiecare data cand ajung aici ma felicit pentru inspiratia de a veni cu mancare la mine. Aseara mai erau disponibile cateva portii de junk food si cola. Nici apa nu se mai gasea, a trebuit sa dau de 3 ori mai multi bani pe o sticla de apa frantuzeasca. Deh... Inainte de a merge la club am mancat 100 g ton in apa si 100 g linte fiarta, iar de dimineata, dupa vreo 4-5 ore de dans, am mai mancat 100 g ton in apa si salata cu putin porumb dulce.

Am dormit bine, inainte de somn mi-am luat o doza mai mare de vitamine si neuroprotectoare. Glutamina nu lipseste niciodata . In situatii de genul asta, cu petreceri prelungite , e bine sa ne protejam: mancare cat mai sanatoasa, apa cat mai multa si vitamine. Am invatat lectia asta in prima mea noapte de distractie (merci Cristi), Tiesto@Polivalenta acum cativa ani , urmat de Burridge la Kristal si inca ceva pe la Gossip. O noapte buna de somn si mancarea sanatoasa fac diferenta intre o mahmureala intensa luni dimineata sau o zi normala.

Pana la urma, distractia si munca pot fi impacate, atata vreme cat planuiesti totul suficient de bine si nu te lasi purtata de val.

Revenind la weekendul meu la mare, planuisem sa fac astazi un antrenament. Cred, totusi ca e mai bine sa ma odihnesc: distractia va continua si in seara asta cu prietenii, asa ca nu vreau sa ma suprasolicit. Chiar daca am dormit 7 ore si probabil duminica voi dormi si mai mult, nu vreau sa risc o accidentare. Alergare usoara duminica dupa amiaza, cand ma trezesc si cam asta este.

Niciun comentariu: