Aseara am pregatit o masa care ar face sa se rasuceasca in mormant orice parinte al dietelor low-carb. Insa am ajuns la concluzia ca uneori practica ne omoara, asa ca am pregatit doua feluri de mancare traditionale: bulz si sarmale cu mamaliguta.
Norocul meu este ca nu ma impac bine cu mamaliga, asa ca m-am delectat doar cu mirosul absolut demential.In imaginea de mai sus este bulzul : un strat de mamaliga, o cantitate generoasa de branza de burduf facuta in casa, unt in cantitati aproape obscene si smantana grasa. In farfuria de mai sus au fost vreo 5 linguri de mamaliga cu branza si smantana. Mult , dar bun :)
Sarmalele sunt facute cu pulpa de porc si vita si la 2 kilograme de carne s-a pus o cana de orez. Mie imi plac sarmalele reci - stiu ca sunt cel putin bizara - asa ca nu suport sa fie facute cu grasime . De asemenea, le mananc fara mamaliga . Portia de mai sus nu era pentru mine, dar arata mai civilizat decat ce mananc eu asa ca am postat-o pentru impresie artistica.
Acum stiu ca toate fetele de la sala ma vor cauta sa ma linseze, dar cata vreme nu inoata in grasime si nu sunt acompaniate de mamaliga si paine, nu vad nici un impediment in a manca din cand in cand o portie de sarmale, chiar daca esti atenta la silueta.
Evident ca portia a fost prea mare chiar si pentru un adult flamand, asa ca din farfuria de sarmale s-a mancat doar jumatate.
Pe scurt, a fost bun.
Un comentariu:
Hey Oana!
(Eu sunt obisnuita cu Oana, ce sa fac...)
Iti citesc blogushorul cu f mare placere.
Si nu mi-a venit sa cred cand am vazut azi poze cu sarmale. Wow! mi-am zis!
Dar da, nu vad de ce nu ai manca din cand in cand sarmale. Chiar nu sunt cel mai rau lucru pe care il poti manca.
Si let's face it, sa mananci ceva ca iti place in cantitati moderate, evident e una din placerile vietii. Si daca tocmai tu care recuperezi o sarmaluta cu 3h de sala nu poti sa te delectezi un pic, atunci cine?
Trimiteți un comentariu