29 feb. 2008

Wax it out!

Cateva dintre clientele mele au ridicat problema sexului in cuplu- mai bine zis, a lipsei sexului. Sunt femei frumoase, care vin la sala, fac sport regulat, tin dieta, arata mai bine decat majoritatea femeilor din categoria lor de varsta si totusi, nu fac sex.

Un prim obstacol in calea unei partide reusite este ca nu te simti pregatita- poate ai ratat programarea la coafor, ai mancat mai mult saptamana care a trecut sau pur si simplu te doare capul. Daca iti organizezi bine orarul, nu va mai fi nevoie sa negljezi micul ritual de frumusete care te face sa te simti atat de bine.

So, iata survival-guide-ul meu pentru a fi mereu "in forma"

0. Respecta dieta si programul de antrenament, ca sa fii tot timpul in "top-shape"

1. Mergi la coafor saptamanal. Nu lasa parul nespalat mai mult de doua zile, mai ales daca faci sport. Aplica intotdeauna o masca nutritiva profesionala, recomandata de hairstylist.

2. Manichiura se face saptamanal, pedichiura la doua saptamani. Doar asa vei avea mainile impecabile.

3. Dusul de dimineata, de dupa antrenament si de seara sunt un MUST. Dureaza 2 minute sa dai cu apa calda pe corp, sa te sapunesti si sa te limpezesti.

4. Cosmetica intima: o data la doua saptamani epilat intim, axila cam tot asa. Nu uita epilarea in zona anala, e foarte importanta si ea.

Acum, putina anatomie: parul din zona intima este diferit de parul de pe restul corpului. Firul este plat si nu rotund, cornos si mult mai gros. In plus, mirosul specific este dat de glandele aflate in zona intima, despre care se crede ca au un rol foarte important in atractia sexuala. Pana aici, toate bune. Adauga la povestea asta un smoc de par, transpiratia care se aduna de-a lungul zilei si .... la revedere sex. Nu mai vorbim de sex oral.

Pentru ca, in afara unor foarte putine exceptii, barbatii te vor ingrijita, parfumata, cu pielea fina si proaspat epilata. La care se mai adauga pasionala, calda, cu initiativa dar nu foarte sigura pe tine, jucausa dar nu exagerat, cu fantezii care sa il includa pe el si atat. Singura derogare o accepta doar daca e vorba de o prietena intima . Ar mai fi de mentionat sexul pasional, eventual in tinute speciale pentru asta - iti recomand sa mergi pe satin. Nu dantelute, nu floricele: satin negru, rosu, bordeaux, albastru inchis...u get the point. In afara situatiei in care esti foarte bronzata/mulatra, nu te incurca cu lenjerie alba. Nu e bine sa fii nici prea....cuminte. Nu uita machiajul, parfumul, tocurile si ...imaginatia.

 O sa afli ca barbatul de langa tine devine brusc pasional atunci cand descopera acel petec de piele fina .

5 comentarii:

Victor spunea...

happy martisor cori :P

Gaelex spunea...

Bla bla...
Nu mersul la sala, nici aranjarile nu o sa iti aduca sex.
Pasul intai ar fi sa gasesti un tip care te vrea chiar dupa o zi nenorocita cand ajungi acasa sub form de pres. Care te remonteaza si pe urma va faceti de cap impreuna.
Pasul al doile, si cel mai important, nu care cumva sa il lasi sa scape daca l-ai gasit. Barbati decenti si ok sunt rari. Afla ce-i place, NU in pat, si da-i din cand in cand - nu vrei nici sa se rasfete.
Pentru un barbat p* sunt foarte usor intersanjabile, sexul nu e o ancora buna sau stabila.

CristiM spunea...

Alex, te tot vad batand campii... nu ar fi o idee mai buna sa te rezumi la lucruri despre care ai habar(oricare ar fi acelea)?

Penny spunea...

Dupa parearea mea tocmai genul acesta de liste frustreaza femeile si le inhiba. Nu tot timpul poti sa mergi la sala, sa mergi la manichiura sau sa-ti faci programari la epilare. In momentul in care ai un program de 8+ ore de munca si eventual mai ai si altele pe cap (si vrei sa te mai vezi si cu prietnii/familia) descoperi ca nu mai ai timp! Ca sa nu mai vorbim de problematica banilor... totusi: sala+coafor saptamanal+epilat (deci tot la un salon pentru ca ceara e cea mai buna optiune) se aduna si suma poate fi chiar maricica.

Sex bun si satisfacator faci in general atunci cand te simti bine in pielea ta... cand esti increzatoare in tine si cand ai chef! Asta nu tine nici de epilari nici de muschi lucrati la burta. Ce-i drept, nu e bine nici sa fii delasatoare (sunt complet de acord cu spalatul pe cap o data la 2 zile, cu cele 2-3 dusuri pe zi, cu ceva sport pentru sanatatea ta etc) dar nici exagerari de genul sa ai grija sa fii epilata tot timpul pentru ca asa le place barbatilor! Unora le place, nu zic nu dar nu sunt nici pe departe o majoritate asa cum credem noi femeile.

De fapt, my point is, ca nu ne dam seama cat e mult ne pot frustra uneori toate aceste cerinte de "frumusete" pe care le luam de prin reviste si reclame tv... sexul bun chiar nu tine de cantitatea de par inghinal ci de compatibilitatea dintre cei doi si de apetitul sexual. Iar toate gandurile de genul... "aoaleu, nu pot sa-l las sa-mi faca un oral pentru ca sunt ne-epilata si am 7 fire crescute aiurea" nu fac decat sa inhibe apetitul sexual. De ce sa nu fim mai degajate? "Si ce daca am sapte fire crescute aiurea? O sa-l naucesc cu 69-ul pentru ca sunt sexy si frumoasa si am chef de sex!"

Anyway... nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa... insa scuza-ma cori... dar ma enerveaza de fiecare data cand vad femei care fac liste de cum sa fii mai frumoasa sau de cum sa ai parte de sex mai bun de genul asta... nu in epilare sta apetitul sexual si crede-ma... daca barbatul respectiv nu vrea sa faca sex cu tine pentru ca nu esti epilata e un dobitoc si nu merita sa stai langa el... Daca refuza sa faca sex pentru ca nu te-ai mai spalat de 2 zile... atunci are dreptate saracul. Parearea mea e ca n-ar trebui sa ne impotmolim in idealuri de frumusete ci sa ne acceptam asa cum suntem, cu programul super incarcat, cu placerile noastre (poate atunci cand e pusa sa aleaga datorita timpului restrans o femeie va alege sa stea cu iubitul/prietenii ei in loc de sala sau epilare), cu corpul pe care il avem si sa make the most of it la timpul prezent. Nu zic nu sportului, igienei si epilatului insa nu la modul aproape obsesiv precum il detaliai tu aici.

CristiM spunea...

Mda, se pare ca oamenii pesterilor inca nu au disparut complet... sunt printre noi.