21 feb. 2008

Inghetata prefacuta de keto

Dupa o distractie de sambata seara am decis sa mancam ceva dulce. Dulce si keto pare imposibil pe cai naturale, asa ca am ales prafuri: de cacao, proteine de vanilie, sweet'n'low si esenta de vanilie.




Se amesteca praful cu o cantitate generoasa de smantana. E mai buna la gust smantana dulce, dar din motive de keto am ales smantana fermentata, aproape 800 de g pentru 4 persone.



Se bat cu mixerul smantana si prafurile pana se omogenizeaza



Nu inainte de a le amesteca bine cu o furculitza, ca sa nu ajunga pudra de cacao pe pereti



Se pun circa 100 g migdale crude intr-o punga , se acopera cu un prosop curat si se preseaza cu o sticla de vin. Merg si batute cu ciocanelul de carne, dar eu le prefer in prima varianta.



Se preseaza dupa preferinte, cu grija sa nu se sparga sticla de vin



Se presara migdalele peste crema de smantana si se mananca cu pofta.

Grija mare la calorii, este oarecum bomba - pentru 4 persoane:

800 g smantana
100 g migdale
80 g izolat proteic
3 linguri sweet'n'low
5 linguri cacao

Niciun comentariu: