
Se amesteca praful cu o cantitate generoasa de smantana. E mai buna la gust smantana dulce, dar din motive de keto am ales smantana fermentata, aproape 800 de g pentru 4 persone.

Se bat cu mixerul smantana si prafurile pana se omogenizeaza

Nu inainte de a le amesteca bine cu o furculitza, ca sa nu ajunga pudra de cacao pe pereti

Se pun circa 100 g migdale crude intr-o punga , se acopera cu un prosop curat si se preseaza cu o sticla de vin. Merg si batute cu ciocanelul de carne, dar eu le prefer in prima varianta.

Se preseaza dupa preferinte, cu grija sa nu se sparga sticla de vin

Se presara migdalele peste crema de smantana si se mananca cu pofta.
Grija mare la calorii, este oarecum bomba - pentru 4 persoane:
800 g smantana
100 g migdale
80 g izolat proteic
3 linguri sweet'n'low
5 linguri cacao
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu