21 oct. 2007

The doors


Azi am inchis ultima usa spre trecut, nu ma mai uit inapoi si nu mai vreau sa stiu ce s-a intamplat, de ce si din vina cui. Am inchis capitolul asta, pur si simplu.


Inteleg ca in viata, uneori, trebuie sa inveti ca nu poti face nimic, ca unii oameni sunt incompatibili pur si simplu si sa mergi mai departe.


Invat sa merg mai departe.

7 comentarii:

MM spunea...

fi si tu mai...explicita. cine citeste, poate nu intelege ce vrei sa zici....

Cori spunea...

Nu e nimic de explicat. Oamenii evolueaza, sistemele sociale se modifica si atunci devin trecut. Pe care e bine sa il lasi sa fie trecut.

Anonim spunea...

Si sa ma inveti si pe mine apoi...

dosvida spunea...

eu vad aici doo probleme: 1.oamenii care dezamagesc si 2.depasirea trecutului. Pentru prima as zice ca "CineNuTeVrea,NuTeMerita" si pt a doua, "Orice iesire e o intrare in altceva". Nu te intrista, ca si asa e o vreme afara ...

P.S. Eu sunt Blonda de la Bamboo :)

Anonim spunea...

Trecutul trebuie sa ramana trecut dar nu trebuie sa iti lase un gust amar. Orice ar fi e bine sa ramai cu niste amintiri placute si sa privesti cu optimism spre viitor.

MM spunea...

gust dulce sunt sigur ca nu poate lasa....iar optimismul asta....
Timpul si urmatorul... gust.... cred ca sunt singurele medicamente

Cori spunea...

Acum ceva vreme purtam o discutie despre depasirea trecutului. De ce de multe ori ma agatam de un trecut pentru care nu simteam nici macar nostalgie, nici regret? Pentru ca era calea pe care o cunosteam. Din cauza asta e atat de greu sa te schimbi, sa "move on" cum spun englezii. Pentru ca subconstientul refuza drumurile necunoscute.
Subconstientul prefera drumul stiut, chiar daca greu si plin de gropi, in locul oricarui alt drum necunoscut.
Dar acum am realizat asta si "i move on"....pas cu pas, incet dar sigur