11 sept. 2007

Street style- fall winter 2007













Ma tot gandeam zilele trecute la ce haine sa imi cumpar toamna asta, nu-mi place nimic din magazinele de la noi...preturi mari, calitate proasta si parca toate arata la fel.... Bun, imi zic: ce e de facut? Deschid internetul, of course, la vechea mea sursa de inspiratie : the Sartorialist.
Ca o adevarata fasionista ce sunt, stiam deja trendurile pentru FW RTW 2007, dar voiam pulsul strazii. Ce poarta oamenii reali, frumosi si fericiti? Pe cand in Bucurestiul nostru voi vedea asa ceva pe strada?
Pozele sunt de la Oscar de la Renta SS RTW 2008.


2 comentarii:

Anonim spunea...

sunt oare reali oamenii frumosi si fericiti? cu un corp perfect si imbracati in Oscar de la Renta? si oare conteaza daca se mai poarta "raiatii" sau nu?

Cori spunea...

Nu conteaza daca se mai poarta "raiatii" sau nu. In economia vietii fiecaruia, conteaza ceea ce alegi sa conteze.

Da, pentru mine conteaza oamenii fericiti, frumosi si sanatosi.

Frumusetea nu se masoara in marimea de la rochie, in lungimea nasului sau masurile corpului. Se masoara in zambetul senin, fara motive aparente, in linistea cu care privesti oamenii in ochi. Si daca esti in felul asta, nu ai cum sa ai 40 de kile in plus sau sa nu te misti de pe canapea/fotoliu/scaun de birou.

Felul in care arati e o consecinta a ceea ce simti, nu invers. Un corp perfect, dupa cum spui, este real. Totul depinde de context, nu e nevoie sa porti Oscar de la Renta ca sa fii glam, asa cun nu e nevoie sa ai un corp perfect ca sa fii frumoasa. Perfect dupa ce standarde?

Frumusetea fizica este efectul si nu cauza.