Ani de zile am fost o carnivora inraita, mancam peste 600 de g de carne pe zi. Am simtit saptamana trecuta ca nu mai intra, pur si simplu.
Asa ca profit astfel de primavara ca sa incep o noua faza a dietei, in care sa renunt la carne in favoarea oualelor, a lactatelor naturale in cantitati limitate si a legumelor verzi.
Prima saptamana a fost crunta: imi era rau de la carne, imi era rau de la legume si imi era rau si de la oua. Intre timp s-a mai rezolvat problema, ma simt cu adevarat bine cand mananc legume verzi cu suficiente grasimi sanatoase si nu imi lipsesc in nici o zi ouale de tara si casul de capra. Iau enzime digestive si incerc sa reintroduc in dieta somonul.
So:
Oua, cas, telemea de capra, smantana, iaurt integral
spanac, macris, salata verde, stevie, ceapa verde, patrunjel, marar, leustean, celery sticks, broccoli, conopida, fasole verde
telina, pastarnac, ceapa, usturoi, ciuperci
naut, linte
nuci crude, alune crude, migdale crude, susan crud, seminte de in crude, seminte de dovleac crude
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu