Azi am fost pana la Sibiu , motiv de a impleti afacerile cu placerea la un restaurant dragut- Fellini
Supa crema de rosii a fost delicioasa, nu am indraznit sa intreb despre amidon, dar sper sa nu fi avut. Am adaugat niste ulei de masline si a fost de senzatie.
Ca de obicei, am cerut muschi de vita, de data asta cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci trase in unt. Bun, chiar foarte bun.
Sunt consecventa cu ceea ce mananc, prefer muschiul de vita in sange, cu o garnitura usoara. Azi am lasat mai bine de jumatate din ciuperci in farfurie - era mult mai mult decat as fi avut nevoie intr-o zi in care nu am avut activitate fizica.
Gazda noastra a optat pentru alta varianta de muschi de vita, servit cu ruccola si aceto balsamico, despre care mi-a zis ca e foarte bun.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu