20 aug. 2007

File de salau cu sos de iaurt si capere



Se pun la cuptor, in folie de aluminiu, 2 fileuri de salau. Se presara ierburi aromate dar nu si sare, inainte de a inchide folia. Se lasa la temperatura medie timp de 18 minute.

Sosul se prepara rece: iaurt , o lingurita de capere, marar, oregano, ulei aromat cu rozmarin, piper mozaic, sare.

Cand fileurile sunt gata, se aseaza pe o felie de paine integrala de secara si ovaz, se adauga un mix de legume fara sare si se sareaza dupa gust. Se adauga sosul de iaurt si ....pofta buna!

2 comentarii:

Ioana spunea...

De ce nu mai scrii? te citesc mereu si in fiecare dimineata iti deschid blogul in asteptarea unor noutati de la tine: retete, intamplari hazlii / poze cu pisica Diva, ...
Scrie, ca o faci minunat!
Ioana

Cori spunea...

Am examene la facultate, din pacate timpul este foarte scurt si abia saptamana asta termin cu nebunia...

Multumesc mult de incurajari si feedback, o sa revin in curand cu retete si tips-uri de beauty si nu numai.