30 iun. 2008

I heart Bucurenci

Unele dintre prietenele mele s-ar arunca pe jos numai sa il atinga. Unele il considera gay, altele doar baiat destept. Eu ii sunt recunoscatoare lui Bucurenci din cateva motive. Zic eu bine intemeiate.

Unul ar fi ca am obiect de acompaniat cafeaua de dimineata. Ar trebui sa il pun in blogroll, dar nu o fac niciodata desi il citesc zilnic.

Apoi ar fi ca a pus pe blog un workshop la erudio, unde viata mea a inceput sa se schimbe.

A urmat un alt post, in care anunta o piesa de teatru si atunci mi s-a schimbat viata.

Iti multumesc, Bucurenci!

29 iun. 2008

Alte lucruri de facut vara asta

In afara de activitati deosebit de placute si usor frivole, vara asta am in plan si lucruri mai serioase. Mai multe despre program aici










Tot pentru vara va recomand cursurile de dans ale lui Mihai Petre si ale Elwirei Duda. Cei doi sunt un cuplu senzational si niste profesionisti cu adevarat speciali. Pentru programul cursurilor, puteti suna la Tel. 0721.689.223

Ar mai fi meditatii la franceza cu o fata deosebita, tanara si desteapta, care a reusit in doar doua sedinte sa ma faca sa vorbesc rezonabil o franceza moderna, cu termeni de actualitate. Pentru contact, 0766 104 865 Anca

Mai adaug la lista de preocupari intelectuale teancul de carti pregatit in dormitor pentru citit, despre coaching si terapie, despre povesti de dragoste si bune maniere, carti frumoase pentru o viata frumoasa.

Tot vara asta ma inscriu la a doua facultate .

Mai am doua proiecte de suflet, o revista frumoasa cu care am inceput sa colaborez si un loc special la care am inceput sa lucrez. Sunt proiecte de suflet, la care ma gandesc exact ca la copiii mei si care sper sa creasca frumos.

E vremea pentru vise transformate in realitate, pentru zambete si sport, pentru frumusete si sanatate....suna bine

28 iun. 2008

Inca un restaurant la care se mananca bine

La lista de preferinte adaug nou-descoperita La Mandragora. Auzisem multe despre restaurant, dar ma cramponam sa cred ca e doar un alt loc de fitze. Ceea ce si este, doar ca se mananca foarte bine si atmosfera e relaxata si placuta. Str Mendeleev nr 29.

Va recomand lupul de mare cu piure de pastarnac si ca placere vinovata Mousse au Chocolat.

26 iun. 2008

Traiesc azi pentru maine si sper la poimaine

Cam asa ar suna filosofia mea de viata pentru vara asta. Frumoasa, de altfel, cu zambete si priviri complice, cu oameni noi si interesanti, cu frunti descretite. Cu bloguri citite la 4 pm la o cafea cu frisca, cu carti despre anarhie si simboluri, cu mesaje de noapte buna si o stare difuza de fericire.

O vara in care sunt perfect treaza, ancorata intr-o realitate care pentru prima data imi place, o vara in care am aflat cum se mimeaza un fractal si am descoperit voluptatea unei relatii simple.

O vara in care nu fac nimic special si totusi traiesc frumos, o vara in care cineva marcheaza punct cu punct lista mea de dorinte. O vara in care continui sa imi fac unghiile rosii in timp ce beau vin rosu, in care vorbesc frantuzeste si uneori valsez.

Mai sunt salatele pregatite in serile calduroase, intalnirile in fuga dintr-o zi de munca si un vis sa nu-mi fac visuri si planuri. O viata traita fara asteptari si plina de bucurie simpla, intre micile mizerii care nu ma mai afecteaza. O vara cu nuferi albi si melodii de dragoste, cu petreceri si carti.

O vara cu un blog "al nostru, despre noi doi", in care el scrie un post si eu 10, exact ca in viata.

La vita e bella...

25 iun. 2008

Salata speciala de andive

Aseara am pregatit o cina usoara, bazata pe salate si peste. Eu am trecut de ceva vreme la o dieta moderat-vegetariana si ma simt mai bine decat inainte, and mancam carne. Este adevarat, insa, ca nu mai fac nici sport la intensitatea si durata de dinainte,asa ca nu se mai justifica o cantitate atat de mare de proteine animale.

Unul din felurile de aseara a fost aceasta salata de andive.




Se toaca madurnt 3 andive prospete, 100 g de branza cu mucegai si se zdrobesc 30 de grame de migdale crude. Se amesteca, se condimenteaza cu putina sare, ulei de canepa, ulei de masline si se decoreaza cu coacaze proaspete si cateva picaturi de sos de rodii.

Enjoy!

23 iun. 2008

In Delta si la masa cu parintii

Weekendul asta am ajuns in Delta si apoi la Constanta, pentru pranzul cu parintii mei.
In Delta a fost interesant, dar nu as repeta prea curand experienta. E fun sa te apropii de natura, dar sa fim seriosi....apa de la robinet nu era potabila, m-am cam iritat pe piele din cauza asta. Apoi dieta bazata pe peste mi-a cam ajuns si ea, alternativa fiind miel la ceaun cu mujdei si mamaliga. Deci peste si dupa indelungi rugaminti am facut rost de o salata.

Norocul meu a fost ca am avut langa mine oameni simpatici, interesanti si veseli si ne-am distrat. In plus, ne-am odihnit regeste, de ce sa nu recunosc...aveam nevoie de asta!




Apoi ne-am plimbat cu barca pe canale. Imi era foarte frica de apa, ani de zile nu am inotat aproape deloc. Dar de data asta m-am lasat pe mana iubitului meu si am inotat in Dunare. Cam cu frica la inceput, apoi am inceput sa sarim direct din barca. Hihi am facut-o si p'asta!

Drumul spre Constanta a fost scurt, nici nu am simtit aglomeratia de pe drum. E drept ca si soferul stia ce are de facut ;) dar nici cu masinutza nu mi-e rusine.

Tata ne astepta la masa cu mancare preparata chiar de el. Pentru mine, preparate vegetariene, pentru ei tot felul de bunatati.

Pui marinat in miere:

Se face un sos dintr-o lingura de miere de salcam, o lingurita de ardei iute taiat marunt, zeama de lamaie, piper, sare si se lasa pieptul de pui la marinat 24 de ore. Se scoate din sos, se tavaleste prin pesmet si se aseaza in tava la cuptor pana se patrunde si pesmetul devine auriu. Se serveste cu mustar de Dijon si salata verde.

E o reteta inventata de tata, dar care am inteles ca a fost foarte gustoasa.

Eu am ramas la salatele asortate si ardei umpluti cu legume.

19 iun. 2008

" I hate Cori "

Ma lovesc in ultima vreme de un val de frustrare in ceea ce priveste viata mea, stilul meu de viata, hainele si sandalele mele, parul din fund si mani-pedi. Ma bucur si de apelative de genul superficiala si falsa, plictisitoare si sclifosita.

Ei bine, intrucat e blogul meu si scriu ce vreau eu in el (sic) am urmatoarele remarci de facut:

1. Nu sunt, nu am fost si nu voi fi o persoana comoda, usor de "inghitit"

2. Stiu foarte bine sa ma vand. Se cheama Branding personal si e ceva normal in situatia in care eu traiesc din veniturile pe care le produce brandul "Cori Gramescu"

3. Castig rezonabil , prin munca. La ultima verificare nu ma mai intretinea nimeni de vreo 3 ani, nu mi-a crescut vreun Mercedes in fata blocului, ci tot cu un Citroen C1 vechi de doi ani merg

4. Nu ma cred superioara nimanui, am depasit de ceva vreme etapa asta a vietii mele. Nu mai am nimic de demonstrat nimanui, imi pot permite sa traiesc asa cum imi place si sa fac ce imi place.

5. Diferenta intre pretul platit pentru o ora de grup si pretul platit pentru o sedinta privata e data tocmai de faptul ca atentia instructorului e impartita. Faptul ca orele erau pline, desi aveam la un moment dat 70 de ore pe saptamana nu poate decat sa ma bucure. Inseamna ca sunt cu adevarat buna in ceea ce fac.

6. Dreptul la atentie se castiga. In mod evident, voi fi atenta la o clienta noua sa nu isi rupa vreo articulatie, dar voi fi atenta la clientele care vin de 1-2 ani la mine constant. E o politica de marketing, daca vrei.

7. Daca nu iti place Jung, nu e nici o problema. Exista intotdeauna "povestea mea" sau " infractoarea roz".

8. Omul da sfaturi cand nu poate sa dea exemple.

Asa cum am mai spus, nu ma astept si nu imi doresc sa ma placa toata lumea. Nu imi doresc nici sa ma invidieze toata lumea. Imi permit sa vorbesc despre fericire si multumire de sine pentru ca le traiesc. Mi-am permis sa vorbesc si despre tristete si deznadejde atunci cand le-am trait. Imi permit sa dau sfaturi in legatura cu lucruri prin care am trecut direct. Nu imi permit sa judec pe cineva pentru ca nu isi permite sa se imbrace de la Paris sau sa manance in oras zilnic. Nu asta e criteriul in urma caruia mi-am selectat apropiatii si nu asta ma ghideaza in viata.

Lejeritatea cu care traiesc vine ca o consecinta a ceea ce citesc, castig, cunosc si vad. Nu vreau sa am de aface cu persoane conflictuale, invidioase sau rautacioase. Acest gen de indivizi nu exista pentru mine. Da, am norocul sa pot alege. Am norocul sa pot face exact ce imi place, cand imi place. Da, imi place cafeaua la Paris dar nici cea de la chioscul de langa sala, de 1 leu, nu ma deranja. Nu asta ma defineste ca om si nu asta imi da valoare.

Da, citesc Jung si inca vreo cativa. Invat din carti si aplic ceea ce citesc, traiesc frumos si ma bucur de viata. In stilul zen, am ales sa traiesc in felul asta tocmai ca sa nu iau in freza porcariile de mai sus.

Pentru ca daca m-am obosit sa iti raspund, stimata anonima, nu inseamna ca ma intereseaza ce ai de zis. Viata mea e viata mea, la Paris sau in America. Dar cand faci o judecata de valoare referitoare la PROFESIA mea, da-mi voie sa te iau in serios si sa imi pierd 5 minute din viata ca sa ma cobor la nivelul tau si sa iti raspund.

Eating out

In ultima vreme nu prea am reusit sa gatesc si am tot mancat prin oras. Cu care ocazie am testat diverse retete care sa se potriveasca dietei mele . Iata lista mea de terase / restaurante pentru vara asta:

Teatro Caffe, Novotel - pentru salata Teatro, Turbot la gratar , gazpacho si carpaccio de ton rosu

French Bakery restaurantul, pentru Salade Chevre chaud, salata de andive si nuci

Avalon - pentru micul dejun cu somon, omleta, legume la gratar si selectia de branzeturi

Lemon Tree pentru salata Lemon Tree si limonada cu menta

Four Seasons, ca intotdeauna, pentru mancare libaneza senzationala

Benzinariile OMV pentru mixul de alune organice FitLife , atunci cand esti pe drumuri

Have fun !

17 iun. 2008

Cum sa faci o pana - girlie style

Ieri am avut "placuta" surpriza sa am pana. Cu care ocazie mi-am dat seama ca unul din (putinele, de altfel) lucruri pe care nu stiam sa le fac era sa shimb o roata. Am luat gingas telefonul si l-am sunat pe iubitul meu :

Eu: " Puiu....am pana, ce fac?"
EL: " Unde esti, ca vin sa iti schimb eu roata"
Eu: " In celalalt colt al orasului, nu ai cum"
EL: " Pai las-o asa si ia un taxi si mergem mai tarziu sa o luam "
Eu:" Nu pot, ca-s pe janta si sunt parcata prost. Zi-mi prin telefon ce fac"
EL:" Scoate rezerva din spate, cu cheia desfaci suruburile, apoi pui cricul, ridici masina si schimbi roata. Fixezi suruburile la loc, centrezi roata, cobori masina de pe cric si le strangi la maxim. "
Eu:" Biiiinnnneeeee"

Acum, spiritul tehnic in familia Gramescu s-a oprit la parintii mei. Dar am zis ca nu se poate, ca trebuie sa ma descurc si, cu indicatiile tehnice in minte o sa ma descurc.

Prima piedica am intampinat-o cand am descoperit ca in portbagaj aveam toate cretinismele, de la mancare de pisici la botine de piele lacuita cu toc. Toate nimicurile au ajuns pe bancheta din spate. Apoi m-am uitat filosofic in cruce, fara sa imi dau seama de unde naiba scot roata de rezerva.

Dragele mele, sub presuletzul din portbagaj se afla roata de rezerva. Presuletzul se ridica din dreptul incuietorii, unde veti gasi un spatiu in care bagati 4 degetzele si ridicati presuletzul cu tot cu suport, cu grija sa nu rupetzi unghiile.
















Anvelopa este fixata cu un suport de plastic. Acesta trebuie desurubat si scos complet inainte sa puteti ridica roata de rezerva. Cea mai buna solutie sa scoateti roata din portbagaj fara sa va murdariti este sa o prindeti cu amandoua mainile de marginea jentii. Se ridica pe oblic, apoi se scoate si se aseaza langa roata care trebuie schimbata, rezemata de masina .

Trebuie apoi sa desfaceti putin suruburile care fixeaza roata care trebuie inlocuita. Cel mai bine mi se pare sa incepeti cu cel de sus, fixand cheia inspre fata. Apasati cu piciorul pe cheie, pana se slabeste surubul. Se continua in acelasi fel cu restul suruburilor.








Apoi trebuie inaltata masina pe cric, suficient de mult ca sa puteti scoate roata.
















Cricul trebuie scos din suportul de protectie si inaltat putin. Are doi suporti: unul mai plat, care se aseaza pe asfalt, si unul ca un carlig, care se fizeaza pe marginea pragului. Locul in care se fixeaza cricul se determina in felul urmator: in linie cu oglinda, pe verticala si se gaseste cu mana stanga marginea dinspre interior a pragului. Acolo trebuie fixat suportul de sus al cricului.

Dupa care se schimba rotile si se procedeaza la strangerea suruburilor si coborarea masinii pe asfalt.

Se pune roata avariata in portbagaj, cricul se strange si se pune la locul lui , se scot servetelele umede din bord si sapunul antibacterian, se curata tacticos degetzelele , se suna iubitul"

Eu: "Gataaaaa, am reusit"
EL: " Bravo, iubita mea! Femeie cu testosteron, ce sa mai ....Pisi"

:P

15 iun. 2008

Masa de duminica

Intotdeauna mi-a facut placere sa petrec duminica in liniste, alaturi de cei dragi. Azi m-am gandit sa pregatesc un fel de mancare mai special, pe care il apreciam foarte mult pe vremea cand mancam carne.

Am ales sa gatesc azi rasol de vita in sos de vin rosu. Pentru ca rasolul sa fie fraged este nevoie sa macerati carnea 2-3 zile la frigider.

Se aleg cateva bucati de rasol frumoase, care sa aiba si maduva si carne. Se calculeaza cate un rasol de persoana.
















Se freaca fiecare bucata de carne cu boia proaspata de ardei dulce


















Se taie marunt un ardei iute si se presara peste bucatile de carne
















Se maruntesc 2-3 fire de cimbru proaspat


















Se adauga boabe de coriandru















Se taie marunt 1-2 fire de oregano proaspat












Si se adauga boabe de piper















Se sareaza dupa gust si se adauga un pahar de vin rosu sec de buna calitate. Eu am ales un Shiraz de Chile, pentru aroma fructata.



Se lasa la macerat in frigider pentru 2-3 zile.

Pentru preparare, incalziti cuptorul la 170 de grade. Carnea se aseaza intr-un vas de sticla termorezistenta, cu capac. Se adauga ulei de masline, ulei de strugure si un pahar mare de apa si se lasa la cuptor pentru 2.5 ore. In ultima ora se reduce temperatura la 130 de grade.

Cand scoateti vasul din cuptor, adaugati un pahar de apa si puneti capacul la loc.

Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi cu rozmarin. Pentru cei care tin dieta , e mai bine sa aleaga conopida si broccoli pentru garnitura, sau doar o salata verde usoara.

12 iun. 2008

La pranz cu mama

Azi am invitat-o pe mama la masa de pranz. M-am gadit sa pregatesc ceva usor, asa ca am ales o salata care mie imi place foarte mult.

Se da pe razatoare un morcov proaspat













Se toaca marunt 1-2 fire de ceapa verde















Se adauga o mana de salata iceberg tocata mediu
















Se adauga 3-4 buchete de salata valeriana







Si de mix de salata continental (la punga, produsa de eisberg, cumparata de la sectorul bio din mega image)















Se taie felii 4-5 ciuperci champignon mici, foarte proaspete



















Se taie marunt o jumatate de legatura de marar














Si o jumatate de legatura de patrunjel


















Se adauga telemea de capra rasa

















Se condimenteaza cu piper, ulei nefiltrat de porumb, ulei de floarea soarelui, aceto balsamico si otet halal de stafide de la supermarket OK ! (str Maria Rosetti).

Enjoy!

De ce iubesc diminetile de vara

Pentru ca ma trezesc pe lumina, cu flori si cafeaua proaspata cu buttermilk pe care nu reusesc niciodata sa o termin inainte de pranz.

Pentru ca am de ce sa zambesc cand ma gandesc la viata mea

Pentru ca in fiecare dimineata imi beau cafeaua la French Bakery si cei de acolo deja stiu cum imi place: "espresso dublu cu lapte rece plin, fara zahar si fara servetel"

Pentru ca imi place sa ma duc in piata si sa nu cumpar nimic.

Pentru ca imi plac produsele Bio de la Mega Image.

Pentru ca ma amuza cum se joaca pisicile .

Pentru ca imi propun in fiecare dimineata sa mananc si raman la acelasi espresso. Pentru ca ma trimite cu gandul la Paris si la cafenelele inghesuite.

Pentru ca ma gandesc la cateva breakfast-uri memorabile, la cateva zile petrecute impreuna si pentru ca mi-e bine.

Pentru ca ma bucur de un prezent frumos, fara planuri marete. The simple joys of life, pe stilul zen....mancare bio, ciocolata elvetiana, vin rose, apa rece, soare si liniste.

11 iun. 2008

Weekend fun cont'd

Sfarsitul saptamanii trecute a fost foarte aglomerat, dar extrem de placut.

Sambata seara am fost la o nunta. Frumos, am dansat, am ajuns acasa fericiti si veseli. Eu m-am oprit la aperitive si somon - din pacate, meniul traditional romanesc pentru nunti nu e prietenos cu vegetarienii .














Apoi am plecat spre Zurich, la meci. Am plecat extrem de devreme dimineata si drumul a fost destul de obositor, speram ca meciul sa fie mult mai animat si mai dinamic....

Masurile de securitate la stadion au fost extrem de stricte - nenumarate filtre de securitate si perchezitii corporale.













Nu puteam sa merg la meci altfel decat glam: tinuta navy si insemnele de suporter infocat hihihi


















Perspectiva asupra jocului, din locul in care stateam. Mi s-a parut slab meciul, mult mai slab chiar decat s-a vazut la tv. Imi pare rau ca nu am fost si la Italia-Olanda, a fost senzational!













A doua zi, intr-o scurta plimbare prin Zurich. Apa lacului era atat de curata incat se vedea clar fundul apei si pestii care inotau linistiti. Am avut noroc de vreme foarte frumoasa, numai buna pentru plimbare...




















Din pacate, in Munchen am avut intarziere 2 ore, dar am gasit o cafenea cu mancare organica in aeroport si am stat linistiti la o bere biologica si o conversatie placuta.....

7 iun. 2008

Salata Treviso cu nuci si stafide

Azi am fost in vizita la o buna prietena, care m-a servit cu o salata dementiala de vara:

Se taie salata treviso , nu foarte marunt















Se adauga nuci braziliene crude














Cativa samburi de caju crud



















Cateva nuci maruntite



















Se mai amesteca 1-2 linguri de stafide albe










Si 1-2 linguri de stafide negre


















Se dau pe razatoare 1-2 morcovi














Si se taie cuburi cate o jumatate de ardei gras rosu, galben, portocaliu si verde



















Se lasa o jumatate de ora sa stea la rece, impreuna cu zeama de la o lamaie si putin ulei de masline, sare si putin piper.

E o nebunie de arome si gusturi, iar salata este ideala pentru masa de dupa antrenament.
Din cauza continutului destul de ridicat de carbohidrati simpli(stafidele, in special) , nu faceti din reteta asta o constanta in viata voastra. Dar, daca doriti sa va rasfatati dupa o ora de TaeBo sau un Step Aerobic, merge de minune!

6 iun. 2008

Gradina lui Sandy Bell

Cand eram mica aici era gradina mea secreta. Era un brad inalt, pe care l-au taiat. Ma ascundeam sub o tufa care acum nu mai are frunze si ma jucam in gradina. Era magic, aveam senzatia ca nu ma vede nimeni, ca e locul meu secret. Mama ma striga de la geam, ma faceam ca nu o aud si ea ca nu ma vede. Au trecut vreo 20 de ani de atunci, dar azi am redescoperit magia.














Am retrait un plans in hohote in bratele lui George, care ma imbarbata si imi dadea curaj cand nu vedeam nici o cale de iesire. Am trait magia unui om care pentru o clipa mi-a aratat ca nu exista nimic imposibil. Am vazut cartierul mic in care am crescut in alt fel si locurile cu totul schimbate.

Am incetat sa ma mai intreb de ce oamenii nu sunt oameni, de ce cuvantul dat nu inseamna nimic, de ce uneori nu a insemnat nimic nici pentru mine. De ce am crescut cautand o morala care e in mine, de ce am sperat la solutii de la altii, de ce am crezut ca lumea e un loc murdar.

Si indraznesc sa spun acum, cand lucrurile sunt clare in mine, ca vreau sa schimb lumea! Ca eu cred ca fiecare are in el o sclipire de lumina, ca fiecare dintre noi are nevoie doar de putina incredere si putina dragoste, ca exista solutii si ca increderea, dragostea, onestitatea nu sunt doar elemente abstracte ale unei filosofii de viata rasuflate.

Da, am gresit in viata mea. Am mintit, am ranit si uneori am inselat. Uneori m-am inselat pe mine inainte de oricine altcineva. Invat lectiile pe care viata mi le ofera. Am avut noroc sa am o soarta blanda pana acum, am avut noroc sa pornesc pe un drum frumos.

Si acum, cand am regasit magia, cred ca lumea se schimba. Fiecare din noi are o stea, are o lumina, are o directie si un drum. Ne trebuie un compas si o raza . Drumul ni-l gasim, mai trebuie un maestru care sa ne dea aripi si credinta ca in noi exista cel mai pretios lucru din Univers.

Salata de vara, a la francaise

Asta seara ne-am intors de la Craiova. A urmat o cursa nebuna spre Otopeni, apoi in sfarsit acasa. Ca sa imi laud iubitul, va pot spune ca am trait imposibilul: 40 de minute de la intrarea in Militari pana la plecari internationale, la ora 19.00 vineri seara, in Bucuresti.

Ca sa ne relaxam, am deschis o sticla de vin alb, sec. My new favourite, il recomand cu incredere!




















Merge de minune cu salate de vara, asa ca am pregatit una foarte simpla si gustoasa.

Se taie marunt o jumatate de salata iceberg proaspata.
















Se toaca 3 fire de ceapa














Se feliaza sferturi 10-15 rosii cherry















Se adauga porumb dulce (blasfemie, dar e bun cateodata....cu masura si numai din cand in cand)















Se condimenteaza cu capere
















Se adauga vin alb sec, ulei cu ardei iute , ulei de porumb, otet de stafide, zeama de la o lime, oregano.

Se serveste la o cina linistita, alaturi de prieteni sau persoana iubita, cu un strop de fericire si rabdare, unul de intelegere si unul de pasiune.

ENjoy!

5 iun. 2008

Seara de sushi

Aseara am vrut sa ii ofer iubitului meu ceva special. Asa ca, in loc sa fac rezervari la Benihana, am decis sa chem acasa doi bucatari de sushi, sa ne rasfete in stil japonez. Meniul l-am decis impreuna cu bucatarii, iar vinul si sake au intregit masa.

Am inceput cu sashimi si salata de caracatita si alge, am continuat cu supa miso si la final cu role. Din pacate, nu am mai putut sa mancam nici sushi nici role, caci era seara tarziu si nu avea sens sa exageram cu mancarea.




Asa ca bucatarii au strans, conform ritualului, masa si s-au retras in liniste.











Zen.

3 iun. 2008

Kiss me, I'm cooking

Zilele astea am descoperit ca am foarte mult timp liber. O situatie noua pentru mine, asa ca m-am gandit sa nu ma plictisesc. M-am apucat de gatit. E drept, salate si alte asemena, ca sa nu imi stric bunul obicei de a fi slaba si frumoasa:) As mai adauga modesta si realista, dar deja devin perfecta



Aici ii pregateam iubitului meu salata verde cu branza de capra, humus picant si vita cu condimente libaneze. Fara desert, dar asortat cu un pahar de vin rose....

2 iun. 2008

Lansarea CityPark Mall in Constanta

Weekendul asta am fost invitati la receptia de deschidere a noului Mall din Constanta, City Park Mall. Invitatia prietenei Nora a sunat excelent chiar din primul moment, asa ca sambata am pornit spre Constanta impreuna cu iubitul meu.

Petrecerea a fost draguta, noi am ajuns cam tarziu, dar tot ne-am distrat bine. Lume multa, investitori real estate, clientii mall-ului, avocati si oficiali locali. Am dansat ca nebunii si mi-a placut la nebunie, chiar daca aveam tocuri de 16 cm in picioare.....

A doua zi, dupa breakfast, am fost sa si vedem ce se intampla prin magazine



Aproape aceleasi branduri ca in Bucuresti, un plus pentu Bershka si La Senza.

Mall-ul arata bine, e simplu si elegant.

Felicitari, Nora, pentru proiect si la mai mare!