30 nov. 2007

Nervi de noiembrie

Ma enerveaza cand ploua afara si e traficul blocat, cand stropii de ploaie care intra parsiv prin geamul deschis al masinii imi ajung pe gat, cand bucurestiul e trist si gri, cand vad baltile namoloase si cate un ziar ud luat de vant, cand lumea e zgribulita si se grabeste. Ma enerveaza si cand vad cate un caine plouat la coltul vreunei streasini, cand ma stopesc pe ghetutele de lac sau cand trebuie sa imi urc masina pe trotuarul din fata blocului ca sa nu ma murdaresc de noroi pe picioare. In zilele astea ma gandesc la o cana mare de ceai de vanilie, imi vine sa savurez lent o tigara, sa fac amor cu Marga si sa ma inchid intr-o camera de vise, de voluptati si tabuuri. Renaste in mine femeia plina de pofte si vicii, pe care as vrea sa le cuprind si sa le traiesc, sa le las sa ma destrame si sa vreau sa le las sa ma mistuie cu pofta si abandon.

Dar azi e soare cu dinti, orasul e clar, prea clar si bradul de tinichea din piata unirii imi blocheaza privelistea

27 nov. 2007

26 nov. 2007

Vineri seara la Malibu

I-am promis Dalandei ca mergem sa dansam. Incercasem in trecut la fratelli & Co, fara vreun real succes, ba si cu frustrarea ca trebuie sa suport privirile libidinoase ale barbatilor din jur. Asa ca de data asta l-am luat pe Marga de-o aripa- de fapt, el pe noi, ca el ne-a invitat- si am ajuns la Malibu. Unde am cunoscut-o si pe Diana . Placuta surpriza, in unele sensuri, satisfactie personala din alte puncte de vedere. En fin, am dansat ce am dansat, ne-am simtit bine, am ajuns acasa.

So, pentru cine vrea sa danseze fara stresuri, Malibu vineri seara merge excelent. Neaparat de mers cu gasca de prieteni.

20 nov. 2007

GetFit Spirit - prima generatie de copii


Mihnea este primul bebelus GetFit. El a facut pilates cu mama lui si cu mine inca de pe vremea cand avea doar cateva zeci de grame. S-a nascut natural, fara anestezie, la termen, avand aproape 4 kg si 54 de cm. Mama lui are 158. Nasterea a decurs normal, travaliul a durat foarte putin si in a cincea zi de la nastere Matei a iesit la plimbare impreuna cu parintii lui.

Este un baietel frumos, foarte cuminte, mancacios si vesel. Acum are 2 luni si 11 zile si isi tine singur capul.
Dupa botez ne vedem la sala, la primele clase de pilates pentru mama si copil.

19 nov. 2007

VREAU LA LONDRA!!!

Gata, am decis- m-am saturat de balti, de namolul din bucuresti, de mizeria de pe strazi si de oamenii crispati! Vreau inapoi la Londra. Nu m-ar deranja nici Parisul sau orice alta capitala europeana in afara de cea a Italiei. Dar imi vine sa-mi strang bagajele si sa ma duc unde vad cu okii. Din pacate, asemenea Andrei, deschid ochii in fiecare dimineata si vad acelasi oras trist si murdar. Ma intreb insa de ce nu putem face nimic sa schimbam situatia asta, de ce ne complacem in povestea asta?

Se planteaza copaci, dar tot in sectorul 1. Oricum, e un inceput

18 nov. 2007

"Nu am putut sa ma abtin, pur si simplu"

Cand aud asta mi se face rau, simt nevoia sa pocnesc scurt si dureros cu dreapta, direct peste gura. Simt ca mi se urca sangele la cap si ma umplu de dezgust. Inteleg sa nu poti sa faci alte lucruri, dar nu sa nu te poti abtine. Adica ce, daca iti place o femeie straina pe strada sari si o violezi? Sau iti cauti pretexte pentru a fi un animal cu fatza umana? Crezi ca inca mai merg schemele astea si ca inca mai cred in ele?



Ei bine, vremea cand credeam in fluturi s-a dus, nu mai are legatura cu tine.



Nu cred in neputinta ta, iti cunosc jocurile si metodele, don Juan...

Planurile cu Andra

Am tot stat stramb si am judecat drept in legatura cu planurile de sarbatori....mi-am adus aminte de ce nu imi place sa nu stiu ce urmeaza sa fac, de ce ma simt ciudat cand astept sa mi se intample ceva. En fin, decideam noi, voios, saptamana trecuta, ca vom merge la Paris de Reve, gasisem si hotel la un pret mai mult decat rezonabil. Bun, hai sa gasim si avion pana acolo, ca prea merge totul brici, e la fix, o sa fie genial.

Bun, avionul cel mai ieftin costa 470 de eur cu escala la mama dracu, cel mai scump ajungea la 2900 ron . Hotelul costa 400 de eur pentru amandoua, 5 zile.

Ne-am linistit .

15 nov. 2007

Bucurenci

De ceva vreme citesc blogul lui Bucurenci, la indemnarea calduroasa a Andrei, care il citeste si ea. Personajul pare interesant, daca nu ar avea un miros discret de brand construit atent. Adica ma lasi....26 de ani, ecologist, fashionable, un pik prajit, merge cu bicileta si mai e si inalt, interesant sau cool sau cum vrei sa-i zici.

Suna a povestea vietii mele made by Mihaela Radulescu, in varianta moderna. Si vreau sa cred ca birourile politice s-au schimbat cu mentalitati adevarate, ca omul e pe bune si ca sper sa dau vreodata peste el cu bicicleta, sa il opresc si sa ii strang mana pe motiv ca este singurul pe bune.

Of

Elodia nu a murit, o arde pe offline

Era statusul cuiva ieri. M-am tavalit in sinea mea de ras, am simtit nevoia sa ii strang mana strainului. Clar, sindromul Elodia ma ajunge din urma, voi ajunge curioasa sa vad ce se intampla cu lazarus, ce mai descopera si, totusi, unde este telefonul elodiei. O voi cere pe elodia de nevasta, e clar. E femeia ideala- a disparut.

De fapt, sunt un mic barbat frustrat, castrat, ascuns in corpul unei blonde. Madonna, pleased to meet you .

10 nov. 2007

Afterhours

Azi la 9 de dimineata ii dadeam viteza prin oras ca sa ajung la un antrenament cu Cristi, in cadrul proiectului anti-obezitate de la 9595. Ploaie, frig si urat, muzica din masina parca nu mai avea nici un haz....

La stop , il vad langa mine pe un amic. Lesinat pe scaunul din dreapta, cu bratara pe mana de un after, tipa blonda care ii conducea masina vorbea agitat la telefon si bea Evian. El in continuare mort, deschide vag ochii si se uita in gol.

Realizez acum ca nu mai pot sa ies la afteruri, nu mai am putere sa merg la club, nu mai am timp sa plec in weekend din Bucuresti, ca nu mai pot sa schiez din cauza ca nu imi permit sa ma accidentez...WTF???!!!!

2 nov. 2007

De ce low cost nu e fun

Azi dimineata la ora 4 am m-am prezentat constiincioasa la aeroportul Baneasa, cu cartile in rucsac si laptopul lui Marga la purtator. Ganduri mari, la 6 plecam spre Londra, la 8 ajungem acolo etc etc......buuuunnnnnnn

Acum e 9.30, avionului ii lipseste o piesa si noi suntem inca pe Baneasa. Noroc cu netul, macar atat.

Cred ca e prima si ultima data cand incerc sa zbor low-cost, deja imi caut bilete la British pentru azi.