26 oct. 2007

"Credeam ca esti ingamfata...."

Azi am avut o zi plina. Trezit de dimineata, psihoterapie, facut ordine, predat cursuri de Pilates, gravidutzele, ora de la bamboo si in final am aterizat la euforica sa il iau pe Marga si pe Razvan de la o fimare. Bun, toate bune i frumoase, eram imbracata cu tricoul lui Marga, o pereche de pantaloni largi, sapca in cap si ditamai cosul fix in frunte, ca sa fie tabloul complet.

En fin, ajung acolo, ma intalnesc cu Monica Ropota, care ma plaseaza la protocol in compania unui coleg al ei, care imi spune ca m-a vazut la 9595 si ca l-a vazut si pe Marga si ce echipa facem noi. Zic bun, merci fain, incepe discutia- cum am ajuns eu sa predau, cum e treaba cu slabirea, pizze, sarmale si diverse alte teme. Omul extrem de agreabil, Monica asemenea, ca intotdeauna. Vorbim ce vorbim, radem, facem glume, ii mai zic doua vorbe, mai imi povesteste doua chestii...la final imi arunca bomba:" cand te-am vazut la 95, am crezut ca esti ingamfata" ha ha ha ....

Oare imi creste ego-ul cand ma sui pe tocuri? sau cei 13 cm in plus ma fac mai intimidanta? Imi placea sa cred despre mine ca sunt la fel cu sau fara machiaj si haine trendy, ca dincolo de aparentele astea tot eu sunt. Nu ma simt altfel atunci cand imi pun cel mai comod trening de bumbac sau ultima rochie tricotata pe care mi-am cumparat-o. Eu la fel ma privesc, la fel ma amuz in legatura cu mine, zambesc uneori fara motiv si uneori mi se intampla sa iau lucrurile prea in serios. Ca atunci cand imi bubuie PMS-ul in creier, de exemplu.

23 oct. 2007

Cina cu mancare arabeasca- tot de keto, of course

Cina de asta seara a fost mai deosebita: onor Four Seasons, restaurantul meu preferat cu mancare arabeasca....cotletele de berbecut, carnaciori de oaie in sos, vita cu sos de rodii , vita cu lamaie si coriandru, humus cu vita, taboule si vinete cu sos de rodii....un deliciu vinovat aproape pentru mancarea de dieta, alaturi de un pahar de Shiraz ( doar din 2004, dar nu cred ca in Romania poti gasi Shiraz mai vechi de 3 ani....as prefera unul din 1993-4 cand a fost un an cu adevarat deosebit pentru vinurile din Chile) , vinul meu preferat.

Scaricica de porc la cuptor cu spanac


....un deliciu (ne)vinovat, doar pentru dieta keto.

Se ia o bucata de scaricica de porc bine impanata, se condimenteaza din belsug cu boabe de piper, boia, usturoi, cimbru si sare grunjoasa. Se incinge cuptorul la 200 de grade, intre timp se adauga ulei de masline peste carne. Se baga in cuptor pentru aproape o ora, se verifica la fiecare 20 de minute. Intre timp, se amesteca spanacul dezghetat si scurs de apa cu sare, zeama de lamaie, ulei de masline si praf de usturoi si se incalzeste fara sa dea in fiert. Portiile cuprind 200 de g de scaricica si vreo 4 linguri de spanac. Peste spanac se poate adauga sosul aromat in care s-a facut carnea, ca sa mai zica cineva ca dietele sunt plictisitoare si fara gust...

Atentie din nou la calorii, procentul de grasime din respectiva bucata ajunge pe la vreo 50%. Dar mama cat de buna e!

Salata verde pentru dieta keto




Se toaca marunt o andiva mare si o mana de ruccola, se adauga un avocado taiat cubulete si vreo 200 de grame de cascaval. Se presara masline verzi taiate marunt, se asezoneaza cu ulei de masline, aceto balsamico si maioneza, dupa gust(mie imi place sa o prepar cu 2 linguri de ulei, o lingura de aceto balsamico si vreo 60 g de maioneza.) Sosul portocaliu este maioneza amestecata cu sos terriaky, are un gust deosebit, dar nu este obligatoriu....Enjoy, dar cu atentie, o portie este extrem de satioasa, bate lejer spre 1000 de kcal....



21 oct. 2007

The doors


Azi am inchis ultima usa spre trecut, nu ma mai uit inapoi si nu mai vreau sa stiu ce s-a intamplat, de ce si din vina cui. Am inchis capitolul asta, pur si simplu.


Inteleg ca in viata, uneori, trebuie sa inveti ca nu poti face nimic, ca unii oameni sunt incompatibili pur si simplu si sa mergi mai departe.


Invat sa merg mai departe.

19 oct. 2007

Steaua cazatoare


Azi am ajuns mai devreme la bamboo. Mi-am urcat zuza pe trotuar, ca sa nu merg pe jos. Am vazut o stea cazatoare si, pentru cateva secunde, am visat. M-am indoit, am sperat si am visat, am indraznit sa imi doresc altceva... ah, sunt o romantica incurabila:)

18 oct. 2007

Marea lansare ....GetFit Gym, 16 oct 2007






































































































































































































































































































































Luni, zi de munca hardcore...

Luni a inceput minunat, cu o gripa. Mi-am anulat orele de dimineata, am zacut in pat pana pe la 11.00, mi-am dat doua palme si am sarit la treaba. O cafea dubla, trei telefoane catre Ada si aia e. In cursul zilei am pregatit terenul pentru sushi, desi nu am gasit icrele tobiko, iar seara aam tinut orele obisnuite de Pilates.

Pe la 10 ne-am apucat de treaba- rucsaceii pentru presa, mapele, am aranjat sala, am luat din tipografie ultimele carti de vizita.....la 4.30 am ajuns acasa...

Sambata am iesit, duminica am muncit

Ha ha, asa incepe ziua de duminica, in timp ce ma straduiam sa ma trezesc la 11.00, ca sa ajung la sala. Ora cu gravidele incepe la 12, instructorii de la Gym vin pe la 13.00 pentru repetitii.

Ajung, in sfarsit la sala, cafeaua in shakerul de proteine(intra in suportul de pahare din Zuza si nu se varsa), ajung si gravidutzele, ne aapucam de treaba. Toate bune:)

Am terminat pe la 6, ca doar asa ne sta bine, si am plecat la Metro sa cumparam ultimele lucruri inainte de evenimentul de marti- eu si Ada, evident. Nu am gasit nimic la Metro, ne-am intors cuminti acasa sa lucram prezentarile instructorilor samd.

Am sfarsit cu un pahar de vin rosu in fata, facand aceleasi prezentari care, btw, nici acum nu sunt toate gata...deci, duminica e bine sa nu muncesti:)

14 oct. 2007

Din vara trecuta


Dorian si Michi, Alexandra in spatele camerei...

sportul e funky



Imi place Pilates. E exclusivist, e frumos, e util, e greu. Nu e pentru gospodine ratate, nu oricine intelege cum sta treaba cu pilates....imi plac clientele mele,care sunt foarte tari, foarte frumoase si foarte tari din nou...



Imi place ca la sala sa acord atentie tuturor detaliilor, de la coafura la un machiaj minim, dar necesar...
IMO femeia nu trebuie sa fie frumoasa si la 6 dimineata , dar trebuie sa fie aranjata si atenta tot timpul.


Sambata seara, back on track



Asta seara am mers sa mancam la FITO CAFE, o cafenea pe Floreasca. In ad-ul de pe net aparea drept locul potrivit sa mananci salate fitness si diverse preparate naturale, intr-o atmosfera "green, organic" si alte asemenea. Am ajuns la 2 minute dupa incheierea meciului si cand am cerut o masa in zona de nefumatori ni s-a spus ca nu exista asa ceva, ca se fumeaza peste tot. Deh, fit....

Limonada mea si milkshake-ul Andrei au fost bune, in ciuda fumului din cafenea...




Salata Andrei- Cesar's cu pui si anchois, cu un "twist" atragator...





Eu si salata "FITness", cu pui, salata verde, andive, pastarnac si piept de pui. Buna, de ce sa fiu carcotasa....ar fi mers ceva mai mult de 50 de g de pui, e drept, dar per total a mers.

Toata distractia ne-a costat 100 ron cu tot cu spaga, cam mult pentru doua salate si doua bauturi. Daca ar fi fost un loc in care nu se fuma, as fi tacut din gura, dar asa...... Un plus pentru muzica faina si atentia personalului, desi la 11.30 au inchis muzica si s-au asezat cu totii la bar, sugerandu-ne ca e vremea sa ne caram....

9 oct. 2007

Promovare Pilates



Azi, niste poze pentru Click si Slab sau Gras, un pic bosumflata de la vreme.....imi place noua mea freza (Merci, Mia!) , imi place de mine machiata, imi place cand intorc unii privirea in urma mea...dincolo de toate astea, m-am intors tot la Diva, ca in fiecare seara, am vorbit cu Andra pe mess, tot ca in fiecare seara...cu sau fara bucle, tot aia mi se intampla :))

7 oct. 2007

Si daca tot imi plac mie pisicile......


Si o pisica mai deosebita....miaaauuuuuu

4 oct. 2007

In viata mea...

am avut norocul sa intalnesc, uneori, oameni frumosi. Oameni autentici, carora mi-as fi dorit sa le seman, sa le fiu prietena ...Oameni care pot sta drepti tot timpul, constienti de valoarea lor. Oameni care nu isi zambesc doar cand ii vizitezi, oameni care emana caldura .

Cunosc si oameni care traiesc intre oglinzi, care fac o drama daca ii blameaza o singura persoana, care traiesc pentru impresia in ochii celorlalti. Nu, multumesc.

N-am mers toata viata pe drumuri drepte, n-am gasit intotdeauna solutiile potrivite si nici nu m-a preocupat foarte tare subiectul numit etica. Dar a fost un moment in viata mea in care am incetat sa traiesc pentru altii. Am incetat sa ma blamez pentru faptul ca nu corespund imaginii lor despre mine. Si am inceput sa traiesc

3 oct. 2007

Sushi home made- sau cand o salata pur si simplu nu mai e de ajuns

Inainte de sushi a fost totul proaspat...somon, creveti, ton, avocado.


apoi Iulica a inceput sa prepare anghila, wasabi, terriaki si tot asa....



El pregatea frumos decoratiunile din morcov, noi furam cate un rulou si ne minunam pret de cateva secunde inainte sa il mancam...




Role de castravete, morcov, wasabi, ton si somon, anghila si probabil sos de soia.
Totul petrecut intr-o seara in care ne era lene sa iesim in oras, am fi mancat ceva si o salata chiar nu ne ajungea...


Sushi by Iulica

Sashimi, always my favourite


California Rolls, un deliciu aproape nevinovat



Ton, somon si lup de mare...delicatese sanatoase


Si nu, nu este o floare...file de lup de mare, totul pregatit de Iulica, cel mai bun bucatar de sushi din Bucuresti.



Cainele cu un caine pe nas