22 mai 2007

Nu exista femei urate


Exista doar aparente gresite

20 mai 2007

Ce sa faci cu corpul tau

Il poti folosi ca pe o unealta, il poti reduce la muschi, ligamente si oase, il poti chinui cu alimente chimice, il poti priva de apa... nu vreau sa reduc lucrurile la numai atat, vreau sa cred ca sunt mai mult .

Vreau sa imi depasesc limitele, sa merg mai departe. Sa nu mai existe "No pot, sunt prea slaba" .
Pentru mine, felul in care arat este felul in care ma simt. Disciplina din viata trebuie sa se vada in muschii mei, in stratul de grasime care scade, in tonus si in energie. Nu mai exista "Nu pot, nu am timp, sunt obosita..." . Este timp pentru orice, eu fac timpul.


Depindem de senzatii , de gust, de aprecierea celorlalti, de imaginea noastra in ochii lor? De ce ne raportam atat de mult la ceilalti? Pot sa ma raportez la mine, cu fiecare etapa parcursa sa renunt la inca o dependenta, sa nu ma mai privesc prin prisma altora. Sa merg pe un drum creat de mine, sa fiu "true to myself", nu " eu in raport cu altii".

Traiesc ceea ce proiectez. Disciplina, forta, singuratate, putere. Nu am nevoie de mai mult. Merg mai departe, cu orice cost.

15 mai 2007

Si iubitul meu


.....cu care impart si pe cele bune, si pe cele rele. Cuvintele ar fi de prisos, la imaginea sa vorbeasca despre noi ;)

Freza noua


Cu amabilitatea Andrei, prezint cu mandrie noua freza. E drept ca nu ma prea recunosc multi in primele 45 de secunde, dar imi plac schimbarile :) In vestiar la GetFit Gym, cu cateva minute inainte de ora de la 18.00, clientele au fost incantate/socate/whatever, mai important e ca iubitul meu ma iubeste oricum.....

Acum o luna

La o sedinta foto de acum o luna, facuta la GetFit Gym. Imi place sa tin un fel de "jurnal" al evolutiei mele, de la poza asta am inceput sa tin o dieta , mi-am schimbat azi culoarea parului, am mai facut cateva zeci de ore de sport, vreo 2-3 greseli....ca toti oamenii, de altfel.
Important e sa mergi inainte, sa te uiti in urma doar in masura in care nu repeti greselile si sa inveti ceva din experientele trecute...